Από την Olympia Bouchlariotou

Πριν λίγο καιρό, μια ομάδα καλλιτεχνών, αναλάβαμε να ζωγραφίσουμε έναν από τους  τοίχους του 16ου δημοτικού σχολείου στο Μαρούσι.  Την ιδέα είχε ο φίλος και καλλιτέχνης Γιώργος Τζίμας. Ο επίσης φίλος και καλλιτέχνης Θωμάς Θεοδωράκης σαν εκπρόσωπος και ιδρυτής της  www.dayseven.gr, κάλεσε όσους είχαν την ευγενή καλοσύνη να συμμετέχουν σ αυτή τη υπέροχη δράση για το σχολείο.  Ευγενή καλοσύνη όμως φαίνεται δεν είχαν και πολλοί. Μόνο 7 επτά!!!!! Η Βήχα Ρουθ, η Δήμου Κατερίνα, ο Θεοδωράκης Θωμάς, η Μπουχλαριώτου Ολυμπία, που ευλογάει τα γένια της σήμερα, η Νταβαρίνου Νίκη, η Πανταζή Βιβή και οΤζίμας Γιώργος.

Ξεκινήσαμε λοιπόν ένα ηλιόλουστο πρωινό, με πινέλα,  χρώματα και  την διάθεση στο κόκκινο. Έτοιμοι  να δώσει ο καθένας ένα μικρό κομμάτι  απ  τον καλλιτεχνικό του εαυτό.

Ήταν μία απ τις πιο όμορφες μέρες στη  ζωής μου!!!!  Το να παίρνεις είναι όμορφο. Το να δίνεις όμως,  είναι απλά Θειϊκό!!!!

Γυρίσαμε στα σπίτια μας αργά το απόγευμα κουρασμένοι, αλλά κερδισμένοι, σαν άνθρωποι και σαν καλλιτέχνες.

Ο Δήμος Αμαρουσίου, θέλοντας να μας ευχαριστήσει, μας έκανε την τιμή και  διοργάνωσε για μας τους επτά, μία εικαστική έκθεση για να παρουσιάσουμε τα έργα μας.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων λοιπόν του Δημαρχείου Αμαρουσίου, ( Βας. Σοφίας 9 και Δημ. Ράλλη), σήμερα Παρασκευή 8/7/16 στις επτά το απόγευμα έχουμε τα εγκαίνια της έκθεσης, με τίτλο «7 εικαστικοί καλλιτέχνες».

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό, εκτός από την μέρα των εγκαινίων και το Σάββατο 9 Ιουλίου και την Κυριακή 10 Ιουλίου, από τις 10 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ.

Καλή επιτυχία στους:

Βήχα Ρουθ

Δήμου Κατερίνα

Θεοδωράκης Θωμάς

Μπουχλαριώτου Ολυμπία

Νταβαρίνου Νίκη

Πανταζή Βιβή

Τζίμας Γιώργος

Θα ήταν τιμή μας η παρουσία σας.

 

Olympia Bouchlariotou

Please follow and like us:

Comments

comments